5 популярних кросоверів, позбутися яких на вторинному ринку дуже складна задача

Дуже часто бувають ситуації, коли непоганий автомобіль на вторинному ринку дуже важко продати. Чому так відбувається давайте розберемося на прикладі п’яти кросоверів.

1. Mercedes-Benz М-класу
Преміальні кросовери традиційно належать до неліквідного сегменту автомобілів. Насамперед покупців відлякує високий транспортний податок через високу потужність силової установки.

2. Volkswagen Tiguan
Збути Tiguan з ненадійним двигуном 1.4 TSI вкрай складно, особливо з механічною коробкою передач. Трохи кращі справи у машин із роботизованою коробкою DSG, але на продажі це впливає не сильно.

3. Nissan Terrano
Цей автомобіль з двигуном об’ємом 1.6 літра і механічною коробкою передач не найпопулярніший на ринку варіант. Швидко продати можна лише Nissan Terrano з пробігом до 50 тисяч кілометрів.

4. Chery Tiggo T11
Корозія кузова починається на 5 рік експлуатації, через що автомобіль сильно падає в ціні, незважаючи на те, що має гарне оснащення та комплектацію.

5. Nissan Qashqai
Головна проблема Nissan Qashqai полягає в тому, що цей автомобіль занадто дорогий у ремонті і досить вибагливий в обслуговуванні. При пробігу в 180 тисяч кілометрів продати такий екземпляр завдання не з простих.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть