«Сільпо» тестує електромобілі української збірки

Мережа супермаркетів «Сільпо» отримала від компанії «Електропрайд» два електромобіля їх власного бренду Konyk. За словами директора «Електропрайду» Костянтина Сіпайло, Konyk за три місяці експлуатації в службі доставки супермаркету показав хороші результати. Крім того, електромобіль, на відміну від двоколісного транспорту, зручний у використанні восени та зимою.

«Простіше кажучи — водій і вантаж захищені від снігу та дощу, є обігрів, чотириколісна машина більш стійка на дорозі в умовах ожеледиці або снігу. При невисокій ціні самої машини — це відмінна альтернатива дво-, триколісним відкритим електроскутерам. Цей фактор часто є вирішальним для замовника», — каже Сіпайло.

Компанія «Електропрайд» не є виробником електромобіля Konyk. Машину створено на китайській платформі, а в «Електропрайді» удосконалили його «ходову», переробили Battery Management System (BMS), та внесли конструктивні зміни до силової частини. Автомобілі також адаптували під наш клімат.

За словами Сіпайла у компанії вже є достатня кількість зацікавлених покупців, як то послуги доставки запчастин для авто, ресторани і т.п. «Йде попереднє замовлення на нові модифікації. Ми маємо платформу, модифікації кузова виробляються згідно з побажаннями замовника» — підсумував Сіпайло.


Не пропустіть