Opel розпочав виробництво нової Astra. Коли модель привезуть до України

Виробник Opel розпочав серійне виробництво Astra нового покоління – машини стали на конвеєр підприємства у німецькому Рюссельгаймі.

Opel Astra нового покоління, яку автовиробник називає своєю ключовою моделлю, дебютувала влітку 2021 року. В основу автівки лягла модульна платформа EMP2, на якій, наприклад, базується новий Peugeot 308.

З «французом» нова Астра ділить і лінійку двигунів, куди входять 1,2-літрові бензинові «турботрійки» потужністю 110 і 130 к.с., а також 1,5-літровий турбодизельний мотор потужністю 130 кінських сил. «Молодший» 110-сильний агрегат поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а два потужніших двигуни працюють у тандемі з восьмидіапазонним «автоматом». Також авто пропонуватиметься з гібридними силовими установками на 180 та 225 кінських сил.

У списку оснащення значаться адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки та автоматичного початку руху, камери кругового огляду, система контролю сліпих зон та активна функція утримання автомобіля у смузі руху.

Новинка надійде до покупців навесні поточного року.


Не пропустіть