Китайський кросовер BYD Atto 3 вразив результатами краш-тестів (Відео)

Європейська незалежна організація Euro NCAP опублікувала результати краш-тестів 10 нових моделей. Серед них були новинки таких марок, як BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Mazda, Seat, Citroen та BYD. За результатами краш-тестів більшість машин, які брали участь у випробуваннях, змогли набрати 5 зірок безпеки.

Зокрема 5 зірок безпеки заслужив китайський кросовер BYD Atto 3. Безпека для дорослих пасажирів оцінена у 91%, безпека дітей – у 89%, пішоходів – у 69%, робота електронних помічників – у 74%. Фахівці позитивно оцінили захист пасажирів як спереду, так і ззаду за різних варіацій зіткнень. При цьому експерти зафіксували ризик отримання травми грудей у ​​водія при бічному ударі.

Зазначимо, новий кросовер BYD Atto 3, збудований на платформі E3, має довжину близько 4,5 метрів. Автомобіль вже продається на деяких ринках, наприклад, у Сінгапурі, Австралії та Новій Зеландії. Відгуки автовласників свідчать про те, що людям подобається ця модель за її місткість та пристосованість до міжміських поїздок.


Не пропустіть