В Україні знайшли культовий Nissan Skyline GT-R (Фото)

В нашій країні виявили культовий Nissan Skyline GT-R 2002 року з професійним тюнінгом. Знаменитий спорткар уже мінімум рік стоїть на одній із СТО.

Як стало відомо, це лімітований Nissan Skyline GT-R34 V-Spec II Nur з покращеними ходовою та аеродинамікою – таких автомобілів випустили лише 718. Власнику раритетний спорткар обійшовся у 70 тисяч доларів.

Після тюнінгу двигун авто видає неймовірні 1000 сил. Зараз у світі не так багато Nissan Skyline GT-R на ходу, але подібних версій – одиниці.

Зазначимо, десяте покоління Nissan Skyline було представлено в травні 1998 в кузовах HR/ER/ENR34 з великим акцентом на спортивність і відповідність новим екологічним нормам. У базовій моделі GT двигун RB20E був замінений на RB20DE, в останній раз використовувався на R32, але модернізований (NEO). R34GT з двигуном RB20DE NEO і 5-ступінчастою коробкою передач, став найкращим з паливної економічності серед 6-циліндрових СкайЛайн всіх поколінь. 5-ступінчаста автоматична трансмісія була виключена з цього покоління, натомість пропонувалася 4-ступінчаста tiptronic на всіх автоматичних версіях. Всього випущено 64 623 автомобіля.

Джерело ТопЖир

Не пропустіть