Стало відомо, ким є перший українець, який купив Bugatti (Фото)

Рахунок відкрито. Перший українець купив Bugatti Divo. Усього було виготовлено тільки 40 таких суперкарів. Вартість цього авто – більше 9 млн. долларів. Про цей факт повідомив сайт. ТопЖыр, Але скоріше за все, цей Bigatti ми в Україні так і не побачимо. Бо його власник – 28-річний Назар Бабенко зараз проживає у Дубаї (ОАЕ).

Звісно, у наших читачів з’явилося питання: А де ж цей хлопчина взяв гроші на Bugatti? Топ Жир пропонує власну версію походження коштів на придбання Bugatti. Назар нібито є одним із найкрупніших власником (HOLDer’ом) основної криптовалюти (біткоїна) Східної Європи, а створена ним компанія Danvel станом на 2022-й рік входить у ТОП-20 найкращих команд у світі з управління активами на фінансових ринках!

До речі, Назар веде й бортовий журнал на свою Bugatti і вже повідомив, що проїхав 1000 км і пройшов перше ТО…за $100 000. Так, саме стільки коштує ТО для Bugatti Divo.

Ну і звісно, що Bugatti – не єдиний транспорт у Назара. Є в нього й Rolls-Royce Cullinan, та, можливо, й Koenigsegg Agera RS.

Потрібно зазначити, що не зважаючи на те, що Назар Бабенко проживає у ОАЕ, він підтримує Україну і навіть створив фонд для гуманітарної допомоги у м. Дніпро.


Не пропустіть