Honda привезе в Україну кросовер із витратою менше 5 л на 100 км (Фото)

На українському ринку з’явиться новий японський кросовер – Honda ZR-V. Про це інформує сайт офіційного представництва Honda в Україні.

Honda ZR-V — це кросовер С-класу, побудований на платформі моделі Civic. У автомобіля виразний дизайн із вигнутою лінією даху, довгастими фарами та овальною решіткою радіатора. За розмірами автомобіль займає нішу між моделями HR-V та CR-V.

Габарити кросовера наступні: довжина — 4568 мм; ширина — 1840 мм; висота — 1621 мм; колісна база — 2657 мм.

Від Civic кросовер Honda ZR-V запозичив передню панель, кермо, віртуальний щиток приладів і 9,0-дюймовий сенсорний дисплей. Об’єм багажника сягає 380-1312 л.

На нашому ринку автомобіль буде доступний виключно у гібридній версії e:HEV. Рушійною силою моделі є 184-сильний електричний мотор, а 2,0-літровий 143-сильний бензиновий двигун виступає у ролі генератора. До «сотні» машина прискорюється за 7,8 с, а максимальна швидкість становить 173 км/год. Середня витрата пального — усього 4,8 л/100 км.

В Україні автомобіль буде запропоновано лише в одній версії Elegance за 1 799 990 гривень. у списку оснащення значитимуться безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, камера, електропривід дверей багажника, адаптивний круїз-контроль, навігація, датчики світла і дощу, а також набір сучасних систем безпеки.


Не пропустіть