В Україні знайшли ідеально збережену Toyota Camry, яка 15 років простояла у паркінгу (Фото)

Блогер Roma Urraco показав легендарну «30-ту» Toyota Camry. Автомобіль тривалий час простояв на одному з паркінгів України. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Седан перебуває в дуже хорошому стані. Автомобіль у топовій комплектації і має пробіг лише 45 тисяч кілометрів.

«З мотором V6, у топовій комплектації і пробігом усього 45 тисяч кілометрів. Фактично – “капсула часу”, яка останні 15 років простояла без експлуатації на підземному паркінгу. Не машина – а мрія, мабуть, остання дуже витривала, міцна і надійна Camry», – пише блогер.

Toyota Camry XV30 — п’яте покоління легкового автомобіля бізнес-класу японської компанії — Toyota Camry. Дана модель вироблялася з червня 2001 року по січень 2006 року. Такі екземпляри оснащувались 3,0-літровим бензиновим двигуном V6 потужністю 210 кінські сили, але для моделей для Європи і України потужність силової установки дорівнювала 186 силам. Перші роки машини комплектувалися старими «механікою» і «автоматом». Пізніше чотиришвидкісну автоматичну коробку замінили п’ятиступінчастою. Передня і задня підвіска типу Макферсон. У Camry з’явилися система стабілізації і бічні надувні «шторки» безпеки.


Не пропустіть