З’явилися зображення нового кросовера від Mazda (Фото)

У мережі з’явилися перші якісні зображення та подробиці про Mazda CX-80.

Як стало відомо, виробництво розкішного кросовера було перенесений на початок 2024 року, а поки що видання Carscoops, використовуючи шпигунські знімки, що з’явилися раніше, створило комп’ютерні зображення новинки.

Відмінності між CX-80 та CX-60 дуже малі, причому найбільш значними змінами є довші задні двері, змінений дизайн нижнього заднього бампера та ширші D-стійки.

Хороша новина полягає в тому, що пасажири на задніх сидіннях отримають додатковий простір для ніг як у другому, так і третьому ряду. Хоча, на відміну від CX-90, який може бути восьмимісним, це буде лише семимісна модель.

У салоні буде цифрова панель приладів, 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний екран із бездротовими технологіями Apple CarPlay і Android Auto, монітор з круговим оглядом на 360 градусів, проекційний дисплей, навколишнє освітлення і система персоналізації водія, що використовує розпізнавання осіб.

Mazda CX-80 пропонуватиметься з різними силовими установками: це м’який гібрид, 3,3-літровий рядний шестициліндровий дизельний двигун e-Skyactiv D потужністю 251 к.с., 3,3-літровий бензиновий двигун e-Skyactiv-G потужністю 280 «коней» і гібридна установка на базі 2,5-літрового мотора. Усі моделі отримають 8-ступінчастий «автомат», задній або повний привід.


Не пропустіть