В Україні виготовили 26-тонний бортовий автомобіль (Фото)

Завод Спецтехніки Техкомплект виготовив новий бортовий автомобіль з тентом на базі Iveco Stralis AT 260S42. Про це повідомляє пресслужба виробника.

«Тентований бортовий автомобіль на базі вантажного шасі IVECO STRALIS AT 260S42Y/P–N36Y 6х2 – нова бортова платформа, яка була виготовлена для ПАТ “Укрнафта”», – йдеться у повідомленні.

Особливість цього спеціального автомобіля – наявність можливості завантаження правого, лівого та заднього бортів та окремого відкриття даху під завантаження крановими механізмами.

Тентований бортовий автомобіль на IVECO STRALIS AT 260S42Y/P–N36Y – бортова платформа, виготовлена на Заводі спецтехніки Техкомплект. Створено для тих, хто звик працювати не тільки в місті, а й їхати на заміські траси. При цьому автомобіль зберіг високу маневреність та невеликий радіус розвороту. Вантажівка чудово підійде для міських та міжміських маршрутів. Автомобіль комплектується дизельним двигуном об’єм 10,3 л та потужністю 420 кінських сил. Трансмісія – механічна, 16-ступенева (з подільником).


Не пропустіть