Відомий українцям седан Chevrolet продовжать випускати

Добре відомий українцям седан Chevrolet Lacetti/Gentra (J200), який концерн UzAuto Motors спочатку планував зняти з конвеєра на початку 2024 року, продовжуватимуть випускати до квітня. Про це повідомляють узбецькі медіа.

Цей седан почали випускати в Узбекистані в 2008 році. Зараз його виробляють там за повним циклом: зі штампуванням панелей, зварюванням та забарвленням кузовів, а також остаточним викрутковим складанням деталей у готові автомобілі.

Актуальний Chevrolet Lacetti J200, розроблений південнокорейським підрозділом General Motors (колишня Daewoo Motors), дебютував у 2002 році в кузовах седан, хетчбек та універсал. З того часу модель виробляли в Узбекистані, Казахстані, Південній Кореї, Китаї, Індії та Колумбії.

Наразі седан випускають в єдиній комплектації L-Style із 1,5-літровим 106-сильним атмосферним двигуном та шестиступінчастим «автоматом».

В Україні Chevrolet Lacetti користується попитом на вторинному ринку.

Станом на початок 2024 року марка Chevrolet представлена на нашому ринку седаном Chevrolet Cobalt. Ціни на авто стартують від 636 500 грн.