В Україні помітили унікальний кросовер Lamborghini вартістю близько 15 млн грн (Фото)

На одній із парковок Одеси помітили яскравий італійський кросовер Lamborghini Urus. Спортивна модель отримала тюнінг від Mansory. Про це повідомляє ТопЖир.

Проект отримав назву Mansory Venatus. У кросовера 2018 року випуску агресивний дизайн передньої частини, обвіс і оригінальні колісні диски. Також тюнери замінили капот авто.

Крім того, у Mansory пропонують для Venatus і збільшення потужності. Так, його 4,0-літровий V8 твін-турбо можуть форсувати до 900 кінських сил. У останньому випадку авто прискорюватиметься до «сотні» усього за 2,9 с, а максимальна швидкість сягатиме вражаючі 323 км/год.

Вартість такого авто може сягати понад 15 млн грн.

Lamborghini Urus — це кросовер італійської спортивної преміум-марки Lamborghini, що вробляють із 2017 року. Серійна версія авто, збудована на платформі VW MLB evo, отримала модифікований 4,0 літровий V8 з безпосереднім впорскуванням палива з парою турбонагнітачів типу Twin Scroll в розвалі блоку. Потужність силової установки сягає 650 к.с. та 850 Нм. Мотор поєднується із 8-ступінчастою автоматичною трансмісією і повним приводом.

Зазначимо, в Україні ціни на вживані Lamborghini Urus стартують від 12 млн грн.


Не пропустіть