В Україну повертається виробник ексклюзивних автомобілів

На український ринок повертається італійська марка Maserati. За інформацією офіційного дистриб’ютора на 2024 рік заплановано перезапуск бренду в нашій країні.

«Новий Рік…  Це завжди про нові горизонти, можливості, перспективи, плани… І навіть про ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ. Maserati зустрів Новий 2024 рік разом з Вами, прихильники бренду! Залишайтеся на зв’язку – Новий Рік Maserati в Україні обіцяє багато нового та захоплюючого…» , – йдеться у повідомленні Maserati Ukraine в Facebook.

Так, вже у першому півріччі поточного року на українському ринку з’являться дві моделі — купе GranTurismo нового покоління і кросовер Grecale.

Новий Maserati GranTurismo оснащений 3,0-літровим 550-сильним V6 твін-турбо, а Grecale доступний із бензиновими турбомоторами об’ємом 2,0 л (300 і 330 к.с.) і 3,0 л (530 к.с.).

Нагадаємо, влітку 2023 року Maserati представили найекстремальніший суперкар зі свого ряду. Це модель під назвою MCX Trema. Автомобіль отримав 3,0-літровий турбодвигун V6 потужністю 730 к.с. і 730 Нм крутного моменту.


Не пропустіть