Український виробник представив сучасну автовишку на шасі Isuzu (Фото)

Завод Спецтехніки Техкомлект виготовили автовишку на базі автомобіля Isuzu. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

«Популярність італійських автовишок COMET з комбінованою стрілою все більше набирає обертів популярності серед наших замовників. Ось виготовили для нашого харківського партнера “Тек-Транс” (Автомобільний Дім “Соллі Плюс”) нову автовишку на базі японського вантажного шасі Isuzu NQR 90», – йдеться у повідомленні.

Автогідропідіймач, не тільки має комбіновану стрілу «пантограф + телескоп» з робочою висотою 26 (25) м і вильотом до 13 м, а й конструктивно цю автовишку облаштовано подовжувачем стріли «гуськом» JIB. Максимальне навантаження на «люльку» – до 250 кг.

Isuzu NQR 90 – це одне з найбільш потужних і вантажопідіймальних шасі в сучасній лінійці автомобілів Isuzu. Металева платформа здатна витримувати високі навантаження. Шасі комплектується дизельними двигунами потужністю 190 к.с., що відповідають екологічному класу Євро-5 та шестиступінчастою механічною коробкою передач.


Не пропустіть