Названо найпопулярніша автомобілі на українському ринку

У серпні український ринок нових легкових автомобілів очолив кросовер Renault Duster, який з великим відривом став найбільш популярною моделлю серед українців. За даними Укравтопром, продажі Duster сягнули 691 одиницю, що дозволило моделі зайняти лідерську позицію.

До трійки найпопулярніших моделей також увійшли Toyota RAV-4 та Mazda CX-5, з результатами 444 і 275 проданих одиниць відповідно. Ці моделі, разом із іншими популярними автомобілями, сформували значну частину ринку – 34% від загальної кількості проданих легковиків у серпні.

Серед інших моделей, що увійшли до топ-10 за версією Укравтопром, були такі популярні автомобілі, як Toyota Camry (228 од.), Kia Sportage (219 од.) та Skoda Octavia (199 од.). Ці авто продовжують користуватися великим попитом серед українських споживачів.

У списку лідерів також опинилися Hyundai Tucson, BYD Song Plus, Volkswagen Touareg і Honda M-NV. Їхні продажі варіювались від 169 до 182 одиниць, підтверджуючи стабільний інтерес до цих моделей на українському ринку.

Загалом серпень став місяцем активних продажів нових легкових авто в Україні, причому більшість споживачів надають перевагу надійним і популярним кросоверам та седанам.