На український ринок може вийти дешевий кросовер із багатим оснащенням (Фото)

Фото: Changan

У КНР представили новий кросовер Changan CS75 Plus. Друга генерація сімейного кросовера буде доступна за ціною від 117 900 до 154 900 юанів або від 16 600 до 21 800 доларів США за поточним обмінним курсом.

Судячи з фото, автомобіль став виразнішим на вигляд а його дизайн обтічнішим. Широка решітка радіатора поєднується з оригінальними великими фарами, а ззаду встановлені тоненькі ліхтарі. Кросовер пропонують із колесами діаметром від 18 до 20 дюймів.

Фото: autohome.com.cn

У салоні новинки встановили двоспицеве кермо та одразу три дисплеї на передній панелі (один з них — для пасажира). Важіль трансмісії перенесли на кермову колонку.

В списку оснащення значаться панорамний дах, паркувальний автопілот, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, електропривід, вентиляція та масаж передніх крісел, підігрів усіх сидінь.

Спершу Changan CS75 Plus буде доступний із 1,5-літровим турбодвигуном на 192 кінські сили та 8-ступінчастою АКПП. Пізніше авто може отримати 2,0-літровий 233-сильний варіант із повним приводом.

Китайський кросовер Changan CS75 Plus має всі шанси з’явитися в Україні, адже бренд Changan уже представлений на нашому ринку.