Оголошені ціни на новий Volkswagen Crafter

Компанія Volkswagen запускає в продаж новий фургон Crafter. Європейські дилери приступили до прийому замовлень на автомобілі Volkswagen Crafter нового покоління.

У базовій комплектації комерційний фургон Volkswagen Crafter буде коштувати мінімум 27 500 євро. За ці гроші покупцям запропонують автомобіль оснащений системою екстреного оповіщення та штатний мультимедійний комплексом.

Всі комплектації фургона Volkswagen Crafter оснащені новим дволітровим турбодизелем двигуном з різною потужністю 102, 122, 140 і 177 кінських сил. Автомобіль має повний або передній привід, а також працює з механічною або автоматичною коробкою передач.

Вартість середньої комплектації фургона Volkswagen Crafter становить від 29 060 євро. За ці гроші в якості додаткового обладнання пропонується круїз-контроль, багатофункціональне кермо і електричні бічні дзеркала з обігрівом.

Топова модифікація Volkswagen Crafter Highline буде коштувати 33 600 євро. Крім основних функцій, топовий фургон буде оснащений: адаптивним круїз-контролем, датчиками парковки спереду і ззаду, електрообігрівом лобового скла, подушкою безпеки пасажира і протитуманними фарами з підсвічуванням поворотів.