В Україні розробили новий сміттєвоз (Фото)

Новинка вийшла дуже маневреною і економічною, що як раз і необхідно для обслуговування щільної міської забудови

Компанія “АМАКО” у співпраці з кременчуцької фірмою ВЛИВ, розробила міська 10-кубовий сміттєвоз ВЛИВ Міні 10-14 на шасі IVECO EuroCargo ML140E22.

Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Новинка вийшла дуже маневреною і економічною, що як раз і необхідно для обслуговування щільної міської забудови.
Для цього спеціально було замовлено шасі IVECO EuroCargo ML140E22 з 6-літровим дизельним двигуном 220 к.с. і короткою базою 3105 мм.

Крім того, шасі має посилену раму і підвіску і поставлено на 19,5-дюймові колеса. Автомобіль був з заводу укомплектований валом відбору потужності, для приводу устаткування сміттєвоза.

У такому виконанні сміттєвоз ВЛИВ Міні 10-14 має повну масу 14 т і розрахований на експлуатацію в складних дорожніх умовах.

Місткість бункера – 10 кубів з коефіцієнтом пресування 1 до 5 – це значна вага і техніка повинна мати запас потужності для роботи на дорогах зі складним рельєфом.

У реальній експлуатації такий сміттєвоз матиме витрата палива в діапазоні 17-19 л/100 км, що істотно нижче, в порівнянні з аналогами.

Сміттєвоз ВЛИВ Міні 10-14 має заднє завантаження і може вмістити 10 м3 відходів з коефіцієнтом ущільнення – 1 до 5, що еквівалентно 50 стандартним контейнерів.

Сам кузов виконаний зі спеціальної сталі і додатково захищений від корозії декількома шарами спеціальних покриттів.