Повідомили, коли стартує виробництво Volkswagen Polo нового покоління

Після кількох публікацій шпигунських фотографій повністю нового Volkswagen Polo шостого покоління, німецький концерн офіційно підтвердив плани представити новий міський компакт в найближчі місяці. Виробництво Volkswagen Polo 2018 стартує вже в червні, а жива прем’єра для публіки відбудеться у вересні цього року на Франкфуртському автосалоні.

Ранні витоку шпигунських фото VW Polo нового покоління підтверджують улюблену стратегію виробника у ставленні до даної моделі: як Golf, але поменше. Менш захоплені фанати моделей Volkswagen безумовно не відрізнять новий Polo від Golf, особливо зараз, коли Polo став довшим і ширшим свого попередника завдяки переходу на платформу MQB A0.

Зміна шасі означає, що в салоні Volkswagen Polo шостого покоління стало значно просторіше. Збільшився простір і для багажу. На технологічному фронті в хетчбек чекаємо останнє покоління інформаційно-розважальноі системи від поточного VW Golf, а також широкий спектр систем допомоги водієві і опціональний цифровий кокпіт замість аналогової приладовій панелі.

2018 Volkswagen Polo буде доступний з меншим вибором двигунів: виробник обіцяє кілька версій трьохциліндрового 1.0 TSI і новий турбомотор 1.5 TSI. Найпотужніша версія GTI залишиться в строю з бензиновим турбодвигуном об’ємом 2,0-літра, а ось майбутнє трьохдверної модифікації хетчбека залишається під питанням через низький попит.