У Німеччині назвали найнадійніші марки автомобілів

Компанія JD Power, що спеціалізується на вивченні споживчих ринків, опублікувала рейтинг надійності автомобільних марок. Дослідження проводилося в Німеччині. У нього потрапили автомобілі 2014-2016 модельного року. Сам рейтинг готувався з лютого по квітень 2017 року.

Надійність кожної марки визначалася по середній кількості проблем на кожні 100 автомобілів даного бренду. Чим менше проблем – тим вище позиція марки в рейтингу.

До проблем автори рейтингу віднесли будь-які труднощі, пов’язані з експлуатацією автомобіля. Це можуть бути як технічні несправності, так і, наприклад, невдале розташування кнопок, яке робить їх використання скрутним.

Експерти JD Power провели аналіз на виявлення 177 різних проблем у восьми категоріях:

екстер’єр автомобіля;
враження від водіння;
обладнання, засоби управління, дисплеї;
аудіо, зв’язок, розважальний комплекс, навігація;
сидіння;
опалення, вентиляція і кондиціонер;
інтер’єр автомобіля;
двигун і трансмісія.
Як відзначають представники компанії, невдале розташування кнопок на консолі автомобіля впливає негативно на враження від автомобіля не менше, ніж технічні несправності. Як результат, марка втрачає лояльність покупців.

Ще один важливий аспект, якому автомобілісти надають особливого значення, – це витрата палива. Власники нових авто, яких не влаштовує економічність їх автомобіля, відносяться до числа найбільш незадоволених покупців.

Ефективність споживання палива друга за важливістю причина, після ціни, чому споживачі роблять вибір на користь саме цього автомобіля.

Найнадійніші марки автомобілів *

* За результатами дослідження JD Power в 2017 році в Німеччині.

http://cardiagram.com.ua/


Не пропустіть