Слідом за китайцями українські дороги ремонтуватимуть поляки

Керівник Укравтодору Славомір Новак повідомив, що до ремонту і будівництва доріг в Україні залучаються кращі європейські компанії. За його словами, у вересні агентство автомобільних доріг України підписало контракти з польськими фірмами, повідомляє Твоя МАШИНА.

Відомо, що польські компанії перемогли в шести тендерах на загальну суму 68 млн євро. Таким чином, полякам довірили ремонтувати дороги у Волинській та Львівській областях.

Славомір Новак зазначив, що за результатами вдалося заощадити 10 млн євро і на ці кошти буде проведено ще один тендер, також у Львівській області. Очільник Укравтодору вважає, що для того щоб почати робити якісні дороги з великим терміном експлуатації, залучення європейських компаній просто необхідно.

Нагадаємо, що українські дороги також ремонтуватимуть шляховики з Франції, Іспанії та Німеччини. Раніше повідомлялось, що Укравтодор підписав контракт із компанією Xinjiang Communications Construction Group Co Ltd (Китайська Народна Республіка) про проведення капітального ремонту окремих ділянок двох українських трас.