Українських водіїв попередили про небезпеку на дорогах

У Києві найближчим часом пройде сильний мокрий сніг.

Такий прогноз зробили українські синоптики.

За їх словами, налипання мокрого снігу може скласти до 6 сантиметрів. Пішоходів та водіїв закликають бути пильними на дорогах, так як очікується ожеледиця.

Крім української столиці мокрий сніг з ожеледицею прогнозується на півночі країни в центральних і частково в південних областях. А ось на Прикарпатті очікуються сильні снігопади.

У свою чергу синоптик Наталія Діденко склала свій прогноз. За її словами, по всій Україні сьогодні збережеться тепла погода, проте очікуються контрастні перепади. На заході країни температура вночі становитиме -3 морозу, а в південних областях, зокрема, в Криму стовпчик термометра може піднятися до рекордних для грудня відміток в +17 градусів.

Також вона розповіла про те, що з Балкан на Україну насувається циклон, який принесе на захід і північ країни важкі погодні умови: мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу і складні ситуації на дорогах через ожеледицю.

В цілому по країні буде досить тепла погода, як для грудня. Днем в Києві сонячно, без опадів, проте ввечері місто знову засипле мокрим снігом.