Стала відома дата прем’єри нового компактного кросовера Skoda Vision X

Стала відома дата прем’єри нового компактного кросовера Skoda Vision X. Так, згідно з інформацією представників автовиробника, кросовер Skoda Vision X отримає серійну версію в 2019 році. За попередніми даними, автомобіль буде представлений на женевському автосалоні.

За словами начальника відділу продажів і маркетингу компанії Олена Фейві, серійна версія Skoda Vision X буде побудована на платформі MQB концерну Volkswagen, яка вже лежить в основі таких автомобілів, як Seat Arona і Volkswagen T-Roc.

При цьому є інформація, що автомобіль буде називатися не Vision X, як концепт. Але, автомобіль може успадкувати гібридну силову установку, яка раніше була представлена на прототипі. В основу цієї установки увійшов 1,5-літровий чотирициліндровий турбомотор, який працює на природному газі, який видаватиме 130 кінських сил і 250 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, 5 березня 2018 року в рамках авто шоу в Женеві офіційно представлений компактний кросовер Skoda Vision X Concept. Ціна моделі з ім’ям Amiq, Anuq або Karuq складе від 18000 євро.