Новий Mercedes-Benz S-Class зняли на відео під час тестів

Пару днів назад фотошпигуни розсекретили дизайн інтер’єру оновленого Mercedes-Benz S-Class. Тепер сторінках зарубіжних видань з’явилися шпигунські знімки екстер’єру флагманського седана, покритого камуфляжем.

Крім знімків, папараці зняли на відео новий німецький автомобіль, що дозволяє розглянути його в русі. Відзначимо, що у прототипу з якоїсь причини дверні ручки додатково були обклеєні чорною плівкою. Експерти припускають, що в них вмонтували сканер для долонь. Однак автовиробник міг піти на хитрість, щоб привернути увагу журналістів до цієї деталі.

Хоча щільний камуфляж не дозволяє детально розглянути зовнішній вигляд оновленого Mercedes-Benz S-Class, на відео непогано видно передню частину седана. Саме там встановлені датчики для автономних систем: їх вбудували в фальшрадіаторну решітку. Подібні датчики знаходяться і на лобовому склі.

З урахуванням того, що новинка є флагманом бренду, вона цілком може обзавестися функціями безпілотного управління. Що стосується наступного покоління Mercedes-Benz S-Class, яке буде мати індекс W222, воно навряд чи з’явиться раніше 2020 року.