В Україні з’явиться дуже дешевий кросовер з автоматом

Перший кросовер Ravon створять на базі Chevrolet Tracker.

З’явилися нові подробиці про перший кросовер Ravon. Як і очікувалося, це буде локалізована версія добре відомого Chevrolet Tracker. Новинку варто очікувати і на українському ринку.

Як повідомляє Подробно.uz, кросовер Шевроле Трекер в Узбекистані почнуть збирати вже з вересня. Раніше було заявлено, що позашляховий Равон дебютує в кінці серпня і це побічно підтверджує, що мова йде саме про Chevrolet Tracker.

На перших порах нову модель збиратимуть дрібними серіями в Ташкенті, а з початку 2019 року виробництво перенесуть на Асакінский автозавод, де і збирають автомобілі Равон. А ось більший кросовер Chevrolet Captiva незабаром знімуть з виробництва.

Як стало відомо, кросовер Равон будуть оснащувати 1,8-літровим бензиновим двигуном потужністю 140 к. с. і 6-ступінчастою автоматичною КПП. Витрата палива складе 8,1 л / 100 км. Будуть версії як з переднім, так і з повним приводом. Автомобіль вже пройшов випробування в пустелі і горах.

Новий Ravon можна буде укомплектувати системою стабілізації ESC, супутниковою навігацією, камерою заднього виду і 7,0-дюймовим тачскріном мультимедіа.