Презентували новий автобус МАЗ-171 на 122 пасажирів (Фото)

На міжнародній виставці NAIS в категорії наземної техніки для аеропортів, білоруський завод представив нову розробку, перонний автобус марки МАЗ-171, який здійснює перевезення в аеропортах.

На виставці, надаються професійні напрацювання. Всі вони спрямовані на поліпшення якості обслуговування в аеропортах, вертолітних центрах, аеродромах, авіакомпаніях і маршрутних мережах.

Автобус призначається безпосередньо для перевезення авіапасажирів або співробітників аеропорту. На МАЗ-171 встановлюють дизельний силовий агрегат Deutz BF4M1013FC, що розвиває потужність 170 кінських сил. Також, обладнується автоматичною трансмісією моделі ZF5HP502C.

Автобусна база становить 7,12 метрів. Розрахований на 122 пасажирів. Незважаючи на це, є всього шість посадочних сидінь. При максимальній вазі в 22 тонни має габаритні розміри 14,4х3,15х3,2 метра. Навантаження маси на дві осі розподіляється рівномірно, по 11 тонн на кожну з них.

Автоконцерн МАЗ входить до складу виробників перонної техніки аеропортів. Однак, завод є єдиним, хто виробляє автобуси, для перевезення авіапасажирів.