Mitsubishi вивів на ринок бюджетний паркетник Pajero (Фото)

Виробник з Японії Mitsubishi почав реалізовувати на авторинку недорогу варіацію паркетника Pajero Sport.

Іномарка, що отримала найменування Shogun Sport, буде випускатися, в першу чергу, для автолюбителів з Британії. Це комерційна версія, у якій буде всього два крісла: для автомобіліста і пасажира поруч з ним. А майданчик для транспортування вантажу буде замінювати місце сидінь і багажника. Скління дверей ззаду і вікон прийшло на заміну пластиковим заглушкам.

За підсумками рестайлінгу Shogun Sport зможе перевозити в своєму «кузові» вантаж, довжина якого може доходити до позначки в 1 920 мм, а ширина – до однієї тисячі міліметрів. Весь відсік паркетника тепер може розмістити на борту до 1 488 літрів. Вантажопідйомність доросла до позначки в 605 кілограмів.

В підкапотному просторі іномарки встановлено дизельний агрегат з чотирма циліндрами з робочим об’ємом на 2,4 літра, який вичавлює 181 кінську силу при 3500 оборотах на хвилину. Піком крутного моменту став показник в 430 Нм при 2500 оборотах на хвилину. У ролі коробки передач виступає восьмиступінчаста роботизована трансмісія. Передбачена виключно повнопривідна система Super Select II.

Подібні іномарки заручилися підтримкою уряду Великобританії, що виділяє кошти на оплату частини податку на транспорт. Вартість бюджетного Mitsubishi Shogun Sport становить 32 504 фунтів (1 150 000 гривень).