Шулявський міст перекритий – працює цікава спецтехніка (Відео)

Шулявський міст нарешті закрили. Вже неодноразово пишуть про початок масштабної реконструкції Шулявського шляхопроводу, який знаходиться в аварійному стані і два роки тому навіть обрушився. І ось 16 березня 2019 року рух по ньому нарешті перекрили. Тепер тут працює спеціальна техніка. Так, вже розпочато активну роботу по зняттю асфальтового покриття.

Проводиться активна робота по демонтажу тролейбусної контактної мережі та інших проводів. Новий шляхопровід, на якому будуть навіть велосипедні доріжки, обіцяють побудувати вже до кінця цього, 2019 року. Новий Шулявський міст обійдеться в 400 млн. грн.

А поки на мосту працює фреза по асфальту Writgen на чотирьох гусеницях. Що ж стосується автотехніки, то тут можна побачити кілька самоскидів підвищеної вантажопідйомності. Серед них вантажівки MAN 50.403 і 19.403 – колісної формули 8х8 і 8х4 відповідно. Вони обладнані кузовами збільшеного об’єму. Ці машини, судячи з наклейок на дверях, приїхали з Борисполя. Також з вивезення старого асфальту працює і чотиривісний самоскид Scania 124 C420 з величезним кузовом з арабськими написами на ньому.