Електричну версію культового Volkswagen Golf помітили на тестах (Фото)

У німецькому Гамбурзі приступили до випробувань автомобілів Volkswagen, оснащених автопілотами четвертого покоління.

Такі автомобілі, з встановленою системою автоматичного пілотування четвертого покоління, здатні пересуватися самостійно в більшості ситуацій, що виникають на дорозі. В даний час компанія Volkswagen веде активну роботу над системами п’ятого покоління. При впровадженні таких систем пілотування, транспортний засіб буде здатний пересуватися автономно від старту і до фінішу, на протязі всього маршруту.

У Гамбурзі проходять випробування автомобілі Volkswagen e-Golf, оснащені автопілотами четвертого покоління. Всього в експерименті беруть участь п’ять таких автомашин. Транспортні засоби мають в своєму арсеналі значне оснащення, що складається з сканерів, радарів і відеокамер. Крім цього в багажнику авто встановлений обчислювальний центр, потужність якого порівнянна з 15 ноутбуками середнього рівня.

Тестування проходить по трикілометровому маршруті, що пролягає по транспортних магістралях міста. На місці водія знаходиться спеціально підготовлена ​​людина, яка готова взяти керування автомобілем в разі виникнення нештатної ситуації.