Приїхали: у водіїв «євроблях» додалося проблем

Сервіс по замовленню автомобілів Bolt пильно спостерігав за ситуацією з “євробляхами”, яка склалася в Україні, і тепер більше не буде працювати з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією. Про це заявили в прес-центрі компанії.

«Компанія завжди дбала про якість послуг, що надаються, проте до недавнього часу на платформі не існувало обмежень для авто з європейськими номерними знаками. Обмеження стосувалися лише року випуску, марки, моделі, року реєстрації та зовнішнього вигляду транспортного засобу. Наприклад, в Києві з моменту запуску сервісу не допускалися до здійснення поїздок з Bolt машини марки Daewoo Lanos. З 24 травня 2019 року приєднатися до Bolt зможуть тільки водії розмитнених авто з українськими номерами«, – говориться в заяві.

«Це стало стратегічно важливим рішенням. І ми впевнені в тому, що відмова від співпраці з водіями нерозмитнених автомобілів допоможе нам поліпшити сервіс і зробити його більш надійним. Наша компанія завжди приділяла особливу увагу дотриманню правил і вимог закону, а належне оформлення автомобіля – найважливіше з них», – коментує регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.