Китайський BMW: Седан Brilliance H530 приємно здивував (Фото)

Популярний автоблогер, провідний свій канал «Артем&Дизель» на YouTube, провів тест-драйв уживаного китайського седана Brilliance H530 2014 року випуску, і був приємно здивований. Представників китайського автопрому на сучасних дорогах все більше, що обумовлено доступною ціною машин. Тим не менш, у відношенні таких авто склалися певні стереотипи: «паперове» залізо, ненадійна збірка, погана динаміка, непродуманий малоергономічний салон.

Однак є й гідні варіанти, на які варто звернути увагу. Одним з них виступає недорогий бізнес-седан Brilliance H530. 5-річне авто з 56 000 км пробігу приємно здивувало експерта: помітних слідів корозії не виявлено, на подив міцне залізо, приємний звук дверей, досить просторий салон, місткий багажник на 520 літрів з повнорозмірною «запаскою» у відсіку під підлогою. Матеріали обробки хоч і бюджетні, але акуратні і міцні. Круїз-контролю немає, але мультимедіа зручно управляється кнопками на кермі.

Під капотом у Brilliance H530 1,6-літровий мотор потужністю 110 к.с., якими оснащуються Mitsubishi Lancer X, і 5-ступінчаста АКПП (є версії і з 5-ступінчастою «механікою»). Передня підвіска MacPherson, задня – балка, гальма дискові (передні вентильовані). Розгін до «сотні» у «автомата» приблизно 13,1 секунд, «механіка» повинна бути трохи спритніше.

Під час руху з машиною було приємно мати справу: непогана для бюджетного авто шумоізоляція, робота «коробки» без нарікань, чіткий «нуль» на кермі і рівний хід. За враженням блогер навіть назвав Brilliance H530 китайським BMW.


Не пропустіть