В Україну прийшов новий преміальний автомобільний бренд DS (Фото)

Чому преміальний, і чому новий? Адже автомобілі DS вже відомі в нашій країні.

Мабуть, варто почати з того, чому DS – новий для України преміальний бренд. Хто не знає – це французький автомобільний бренд, витоки якого сягають, без перебільшення, легендарним Citroen DS 1955 р і Citroen SM в 1970 р Ці моделі не тільки випередили свій час, але і змінили напрямок розвитку світової автомобільної індустрії.

Під капотом DS 7 Crossback ховається потужний 2.0-літровий «турбодизель», який працює з 8-ступінчастою АКПП ЕАТ8: 180 к.с. і 400 Нм, розгін 0-100 км/год за 9,4 секунди, комбінована витрата палива – 4.9 л/100 км. Кросовер оснащений підвіскою DS Active Scan Suspension: під час руху автомобіль в реальному часі «сканує» дорогу і моментально підлаштовує підвіску під умови руху.

На українському ринку DS 7 Crossback доступний в максимальних комплектаціях. Гаму моделі відкриває виконання Performance Line вартістю від 1.055 млн грн. У стандартній комплектації такого кросовера є скляний панорамний дах, сидіння з оббивкою з «алькантари» і логотипами «Performance Line», система допомоги на бездоріжжі Grip Control, камера заднього виду, світлодіодна оптика DS Active LED Vision і система DS Sensorial Drive для персоналізації налаштувань автомобіля.

У виконаннях So Chic і Grand Chic вибір обладнання розширений за рахунок: переднього парктроніка, асистента утримання в смузі руху, електроприводу сидінь і інтер’єру зі шкіри «Rivoli». Ціна DS 7 Crossback у виконанні So Chic починається від 1.151 млн грн.

Кросовер у виконанні Grand Chic в максимальні комплектації коштує від 1.266 млн грн. За цю суму на додаток до всього вище перерахованого пропонуються передні сидіння з вентиляцією і 8-зонним масажем, обробка салону шкірою Nappa «Opera», 360-градусна камера кругового огляду і системи автоматичного паркування DS Park Pilot. Для всіх виконань доступний великий список опцій, в числі яких п’ять варіантів тематичної обробки салону, високоякісна оббивка сидінь, аудіосистема FOCAL, панорамний дах, годинник BRM R180, широкоформатні 12-дюймові екрани і система нічного бачення DS Night Vision.


Не пропустіть