ЗСУ знищили потужний самохідний міномет окупантів (Фото)

Українські військові продовжують нищити ворожу техніку. Цього разу наші захисники ліквідувати самохідний міномет калібру 240 мм.

Як зазначається, за допомогою цієї техніки рашисти обстрілювали Сєвєродонецьк, а також знищили Павлоградський міст. Найцікавіше, що ЗСУ навели на ціль російські пропагандисти, які знімали ролику поблизу.

Бійці швидко зорієнтувалися і завдали нищівного удару за місцем розташування міномета.

«‎Гвардійці знищили ворожу техніку, яка зруйнувала Павлоградський міст і обстрілювала Сєвєродонецьк. Дякуємо російським пропагандистам за наведення. Вихвалялися, а тепер і в пакети зібрати нічого. Так буде із кожним! Слава ЗСУ!», – повідомив голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай.

Нагадаємо, 2С4 «Тюльпан» — це радянський самохідний міномет калібру 240 мм. 2С4 «Тюльпан» призначений для знищення найбільш укріплених фортифікаційних споруд, і здатен вести вогонь тактичними ядерними боєприпасами надмалої потужності. Основним озброєнням є казеннозарядний 240-мм міномет 2Б8. Міномет кріпиться рамою опорної плити до балок на верхньому кормовому листі корпусу шасі 2С4.


Не пропустіть