Знаменита бригада ЗСУ «Едельвейс» отримала вантажівки IVECO (Фото)

“Укртранснафта” продовжує активно підтримувати українських військових, постачаючи їм необхідну техніку. Нещодавно компанія передала 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс» десять армійських вантажівок IVECO з конфігурацією 4х4.

Це не перша поставка військових вантажівок від “Укртранснафти” до Збройних Сил України. Компанія регулярно забезпечує військових саме таким видом транспорту, який є вкрай необхідним на даний момент: легкими, повнопривідними вантажівками з високим кліренсом.

Вантажівки IVECO, що були передані, підвищать мобільність і ефективність бригади «Едельвейс» у виконанні бойових завдань, особливо в гірських умовах, де важлива висока прохідність і надійність техніки.

Iveco 90PM16 — це міцна і надійна військова вантажівка, розроблена для важких умов експлуатації та складних завдань. Автомобіль оснащений 5.9-літровим шестициліндровим турбодизельним двигуном, який розвиває 180 к.с. при 2500 об/хв і 580 Нм крутного моменту при 1300-1700 об/хв. Двигун працює в парі з 5-ступеневою механічною коробкою передач, яка забезпечує оптимальну передачу потужності та високу надійність у важких умовах. Кузов вантажівки має довжину 7020 мм, ширину 2350 мм і висоту 3250 мм, з колісною базою 3800 мм. Iveco 90PM16 відзначається високою прохідністю завдяки повному приводу (4×4) та великому дорожньому просвіту, що робить його ідеальним для пересування по бездоріжжю та виконання логістичних і тактичних завдань.