Британські фермери особисто передали партію пікапів для ЗСУ (Фото)

Фермери з Великої Британії продовжують підтримувати Україну, передавши захисникам 32 автомобілі підвищеної прохідності. Цю допомогу організували в рамках акції “Пікапи для миру”, яку очолює британський фермер Марк Лерд. Британці зібрали, підготували та доставили техніку своїм ходом до України.

Цього разу надані автомобілі включають пікапи та позашляховики таких марок, як Mitsubishi L200 і Pajero, Nissan Navara та NP300, Toyota RAV4, Land Rover та інших брендів. Усі машини були укомплектовані медикаментами, турнікетами, генераторами, шинами та одягом для військових. Фермери також організували додатковий збір коштів, витративши на придбання та обладнання машин близько 2,5 млн гривень.

Кожен автомобіль мав екіпаж з двох осіб, серед яких були й сімейні пари з дітьми, які вирішили взяти участь у благодійній місії під час літніх канікул. Всього 64 британці перетнули український кордон і прибули до Львова, де передали техніку місцевому хабу.

Цього разу позашляховики були передані захисникам з 24-ї ОМБр імені короля Данила, Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, підрозділів Національної гвардії України, Національної поліції України та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, які зараз перебувають на передовій.

Це вже 15-й караван в рамках акції “Пікапи для миру”, загалом фермери Великої Британії передали для українських захисників понад 360 позашляховиків. Британці запевнили, що така допомога триватиме і надалі.

Джерело 24tv.ua