Німеччина передала унікальні Mercedes Arocs українським прикордонникам (Відео)

Прикордонні загони України отримали 41 вантажівку Mercedes Arocs, які були передані у рамках міжнародної допомоги від Федерального уряду Німеччини. Ці транспортні засоби стануть основою логістики на передовій російсько-української війни, забезпечуючи підрозділи необхідними ресурсами.

Про це повідомив офіційний портал Державної прикордонної служби України.

Сертифікати на автомобілі Голові Держприкордонслужби передав Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер. Він підкреслив важливість тісного партнерства між Німеччиною та Україною, наголосивши на широкому спектрі військової допомоги, яку надає Німеччина.

Голова Держприкордонслужби України висловив щиру подяку Федеральному уряду Німеччини та міністерці закордонних справ Німеччини Анналені Бербок за значну підтримку. Він зазначив, що отримані автомобілі будуть передані бойовим підрозділам і підрозділам охорони кордону, підвищуючи їхню боєздатність.

Сергій Дейнеко додав, що ці вантажівки значно покращать систему логістичного забезпечення, що дозволить оперативно доставляти військово-технічне майно безпосередньо до місць несення служби на передовій.