Корейці представили конкурента BMW X6 (Фото)

Корейська компанія Genesis представила концепт купеподібного кросовера GV80 Coupe. Автомобіль покажуть публіці на автосалоні у Нью-Йорку.

Як передає MMR, про це повідомила прес-служба бренду.

Головною новацією концепту порівняно із стандартним GV80 стала змінена корма із вбудованим спойлером. Також авто отримало нові бампери, інші ґрати радіатора і дах з вуглепластику.

У салоні встановили чотири крісла з вуглепластиковими спинками та нове триспицеве рульове колесо. Крім того, в інтер’єрі з’явився помаранчевий декор, який акцентує на спортивному дусі новинки.

Технічні параметри моделі поки що не розкриваються. Стандартний GV80 оснащується трьома силовими установками на вибір. У базових виконаннях авто отримало чотирициліндровий турбодвигун об’ємом 2,5 л. Найпотужніші комплектації мають 3,5-літровий V6 із турбонаддуванням віддачею у 380 «коней» і 530 Нм крутного моменту. Ймовірно, для GV80 Coupe лінійка двигунів збережеться.

Прототипи автомобіля вже активно проходять серію випробувань. Це означає, що Genesis незабаром планує розпочати серійне виробництво GV80 Coupe.


Не пропустіть