Volkswagen представив електричний концепт у стилістиці Golf GTI (Фото)

Під час Мюнхенського автосалону відбулася офіційна презентація концепту нового електрокара Volkswagen ID.GTI. Судячи за формою кузова та габаритами, ця модель згодом може замінити Golf GTI та інші варіації спортивного хетчбека. Щоправда, представники німецької марки зазначили, що на базі представленого концепту буде створено цілу лінійку електричних моделей GTI.

В основу автомобіля лягла стандартна архітектура MEB, створена виробником для різних електрокарів. Повідомляється, що серійна версія представленого концепту дебютує протягом найближчих 2-3 років. Водночас німецька компанія не розкриває жодної конкретної інформації про майбутню новинку. Єдине, що її представники заявили — це те, що серійне виконання концепту збереже спортивний дух та технологічну перевагу. При цьому автомобіль буде доступним.

Концепт, що дебютував, сам побудований на базі раніше показаного прототипу ID.2all. Останній, як повідомлялося раніше, може лягти в основу майбутніх бюджетних електрокарів німецької марки, які коштуватимуть близько 25 тисяч євро.


Не пропустіть