Класичний Aston Martin DB6 отримав салон з інноваційних матеріалів (Фото)

Все частіше автовиробники почали заявляти про безпеку своїх транспортних засобів. Причому йдеться в даному випадку не стільки про їздові характеристики, а про дизайн. Так, днями було показано новий концепт Aston Martin DB6 2024, в обробці якого використані біоматеріали. Це робить його одним із найекологічніших у світі. Створено автомобіль спеціалістами компанії Lunaz Design.

Що стосується британського тюнінг-ательє, воно вже протягом п’яти років займається відновленням класичних автомобілів, які отримують передове оснащення та електроустановки. Аналогічні модернізації призначені для Aston Martin DB6. Щодо його «начинки», то він оснащується двигуном на 380 кінських сил потужності. Його тяговий момент дорівнює 700 Нм. На окрему увагу заслуговує салон моделі.

Для обробки деталей інтер’єру було використано декілька різних матеріалів, що мають екологічну цінність. Так, для декору застосували накладки «під мармур» із яєчної та горіхової шкаралупи. Для дверей використана біополіуретанова тканина. Для крісел розроблений матеріал на основі яблучної макухи. Крім цього, присутні «низьковуглецева» шкіра, поліестер, віскоза, перероблена бавовна та нейлон.


Не пропустіть