Volkswagen шокував розкішним седаном для «гостей» (Фото)

В рамках міжнародного автосалону в Женеві, який відкрився для преси сьогодні, 6 березня, відбулася публічна прем’єра нового концептуального седана Volkswagen ID Vizzion. Відзначається, що новинка приводиться в рух повністю електричним мотором, а також позбавлена ​​звичних органів управління – керма і педалей.

Новий Volkswagen ID Vizzion насамперед вирізняється наявністю повністю безпілотного управління – замість керма і педалей модель має велику дерев’яну полицю. Розробники відзначили, що седан в списку оснащення має величезну кількість камер і сенсорів, а також обладнання, яке дозволяє «спілкуватися» з іншими автомобілями в дорожньому потоці. Очікується, що така технологія буде впроваджена в серійні автомобілі в 2025 році.

Примітно, що новий Volkswagen ID Vizzion також позбавлений і сенсорних органів управління, тому задати маршрут руху для безпілотних автомобілів допоможе технологія управління голосом і жестами. Крім того, технологія HoloLens від Microsoft дозволить виводить проекційну голограму біля кожного сидіння.

Що стосується технічних характеристик, то новий Volkswagen ID Vizzion оснащується двома електромоторами на обох осях, а сумарна віддача установки становить 306 кінських сил. Літій-іонний акумулятор на 111 кВт/год забезпечує запас ходу в 665 кілометрів. Максимальна швидкість руху становить 180 км/год.


Не пропустіть