Новий Skoda Vision iV Concept продемонструє напрямок фірмового стилю марки (Фото)

Марка Skoda показала кілька дизайнерських малюнків Vision iV – нового концепт-кара, який компанія офіційно покаже на автосалоні в Женеві.

Концерн Volkswagen Group взяв курс на електрифікацію свого модельного ряду і це означає появу електромобілів у всіх марок концерну, включаючи Skoda. Первістками стануть сіті-кар Citigo і гібрид Superb, а до 2025 року у Skoda буде 10 електрифікованих моделей, включаючи 6 повністю електричних машин.

Причому електромобілі Skoda будуть не простими утилітарними моделями, але і яскравими – тому приклад концепт-кар Vision iV, який покажуть на автосалоні в Женеві в березні 2019 року. З тизерів ясно, що це буде купе-кросовер з 22-дюймовими колесами і відеокамерами замість дзеркал.

В Vision iV буде показано розвиток нового фірмового дизайну Skoda, який акцентує межі і лінії на кузові. Що цікаво, електромобіль збереже решітку радіатора. В цілому нова модель виглядає еволюцією прототипу 2017 року Vision E.

Серійний варіант електричного кросовера, який стане першою моделлю Skoda на платформі MEB, дебютує в 2020 році. Його технічні характеристики невідомі, але концепт-кар Vision E мав пару електромоторів загальною потужністю 306 к.с., запас ходу до 500 кілометрів і максимальну швидкість 180 км/год.

Skoda Vision iV (раніше були концепт-кари Vision з індексами E, X і RS) буде показаний в березні в Женеві разом з серійним кросовером Skoda Kamiq.


Не пропустіть