Презентували нову версію знаменитого BMW X6 (Фото)

Головна для нас прем’єра на стенді BMW – це нове покоління кросовера Х6.

Новий BMW X6 став більше попередника. Довжина виросла на 26 мм, а ширина – на 15 мм. Більше стала і колісна база.

Однією з головних «фішок» нового X6 ніздрі решітки радіатора з пдсвіткою. Підсвічування буде включать при відкриванні машини, хоча при бажанні її можна активувати примусово.

У базовій Версії на BMW X6 третього покоління світлодіодні фари. Але можна буде поставити і «лазерне» світло. Колеса можуть буті діаметром від 19 до 22 дюймів.

У салоні місця не більше, ніж раніше (спасибі збільшеній колісній базі). Інтер’єр нагадує кросовер X5: Віртуальні прилади на великому екрані, спортивні крісла, при бажанні можна замовити величезний панорамний дах, з’являться підстаканники з підігрівом або охолодження і інші навороти.

В Основі BMW X6 лежить X5. У базовій версії машина получила пружину підвіску (але з адаптивними амортизаторами). Однак якщо доплатити, то можна взяти і повністю пневматичну підвіску з можлівістю регулювання дорожнього просвіту.

Спочатку на новий BMW X6 будуть ставити чотири двигуни. Найпростіші машини отрімають індекс xDrive30d. Тут буде 3-літровій дизель потужністю 265 к.с. Бензиновий xDrive40i (теж з 3-літровій мотором) буде відавати 340 к.с.

Однак якщо вам цього мало, то треба вибирати між BMW X6 M50d (дизель, 3 літри, 4 турбіни, 400 к.с.) або BMW X6 M50i (бензиновий V8, 4,4 л, 530 к.с.). 530-сильний Х6 буде розганятися до 0-100 км/год всього за 4,3 с.

А ще BMW X6 нового покоління має механізм підкеровування задніх коліс.

Електронних помічників і систем безпеки тут предостатньо. Багатьом сподобається автопарковщик, який буде сам запам’ятовувати останні 50 метрів шляху і зможе виконувати їх у зворотній послідовності. Тобто водій зможе дистанційно вивести автомобіль з паркувального місця!