Chery представила брутальний рамний позашляховик із запасом ходу 1400 км (Фото)

На Пекінському автосалоні презентували новий рамний позашляховик Jetour Shanhai T5 від компанії Chery. Автомобіль може проїхати до 1400 км з повним баком та зараженим акумулятором. Очікується, що новинку буде запущено наступного року і вона складе конкуренція Toyota Land Cruiser та іншим хардкорним позашляховикам.

Новий автомобіль отримав дуже високий кліренс, точне значення якого не повідомляється. Передня частина позашляховика оснащена фірмовими фарами наскрізного типу і бампером, що виступає. Автомобіль отримав розширені колісні арки, багажник на даху, сходи на бічній частині, зовнішню скриньку для інструментів, маленьку лопату та інші пристрої, що підкреслюють позашляховий характер моделі.

Новинка оснащена зовнішніми електронними дзеркалами (камерами), які покликані підкреслити наповненість машини технологіями.

Автомобіль укомплектували гібридною установкою, яка складається із 2,0-літрового бензомотора та електричного двигуна. Загальна потужність установки сягає 761 к.с. і 795 Нм крутного моменту. У ролі трансмісії виступає гібридна коробка передач DHT останнього покоління.

Ціна поки що не повідомляється.


Не пропустіть