Volkswagen анонсував презентацію нового кросовера (Відео)

Компанія Volkswagen анонсувала дебютний показ нової версії кросовера. Модель за своїм виглядом стане багато в чому схожим на T-Cross, а в якості платформи обрана база MQB A0 IN.

Німецький бренд розмістив тизерне відео, в якому продемонстровано новий кросовер марки. На сьогодні він не має конкретної назви. Дебютний показ моделі намічений на 3 лютого поточного року і приурочений до проведення моторшоу в Делі. Авто розраховане на місцевий ринок. При цьому кросовер може стати доступним у продажу на території інших держав світу. Автомобіль створять на платформі, яка застосовується в конструкції компакт-кросу Skoda Vision In.

Очікується, що Volkswagen стане нагадувати кросовер T-Cross. При цьому модель отримає більш агресивне оформлення екстер’єру і високий кліренс. Під час мотор-шоу, ймовірно, покажуть концепт нового авто. Серійне складання очікується у продажу в 2021.

За інформацією IndianAutosBlog, до складу лінійки двигунів включать силовий агрегат об’ємом 1 л, який стане працювати в парі з 6-ступеневою механічною трансмісією або 7-діапазонним “автоматом”. Продуктивність двигуна складе близько 115 «конячок». Крім цього, очікується використання в окремих модифікаціях атмосферного ДВЗ об’ємом 1,5 л. Повний привід для новинки не передбачений. Компанія Volkswagen вже зареєструвала патенти на ряд назв, які потім можуть застосовуватися в якості позначення нових кросоверів.


Не пропустіть