Новий Mercedes-AMG GLE 63 Coupe розсекретили до прем’єри (фото)

Світова прем’єра новинки відбудеться в рамках Женевського автосалону в березні поточного року.

Німецький виробник представив дві версії свого нового продуктивного купе – Mercedes-AMG GLE 63 Coupe 4Matic + і GLE Coupe 63 S Coupe 4Matic +. Новинка отримала модернізовані передні фари, радіаторну решітку Panamericana, а також повітрозабірники агресивного виду. Базова версія AMG GLE 63 Coupe буде комплектуватися 21-дюймовими легкосплавними дисками з написом AMG, а модель S оснащується 22-дюймовими колесами.

Крім того, клієнти можуть додати до агресивної увазі позашляховика доступний нічний пакет AMG, який включає в себе темні тоновані стекла, чорний передній спліттер, а також в подібному тоні будуть виконані корпуси дзеркал, віконні рами, бічні спідниці і глянцеві вихлопні труби.

В оснащенні обох версій нового AMG GLE 63 Coupe знаходиться 4,0-літровий бітурбований мотор V8, який в базовому виконанні видає 563 к.с. і 750 Нм крутного моменту. При цьому для GLE 63 S даний двигун розвиває 603 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Також обидві модифікації купе-кросовера мають і гібридну установку з стартер-генератором EQ Boost, який додає 21 к.с. і 250 Нм крутного моменту.