Chevrolet представила новий кросовер Tracker (фото)

Відбулась презентація нового кросовера Chevrolet Tracker.

Раніше новинка з’явилася в Китаї, тепер же дебютувала оновлена ​​версія для Південної Америки.

Варто сказати, що новий кросовер Chevrolet Tracker для Південної Америки відрізняється від раніше представленого автомобіля в Китаї. Оновлена ​​модель базується на бюджетному шасі GEM (Global Emerging Markets). За габаритами новий Tracker знаходиться в одному сегменті з Hyundai Creta і Renault Captur: його довжина становить 4270 мм, а розмір колісної бази – 2570 мм.

Дизайн кузова і салону Chevrolet Tracker для Бразилії аналогічний моделі для китайського ринку. При цьому, на відміну від китайського «побратима», топова комплектація автомобіля називається Premier, і вона має розширений хромований декор, а також 17-дюймові колісні диски.

Крім того оснащення Tracker для південноамериканського ринку помітно багатше: 6 подушок безпеки і медіасистема з 8-дюймовим екраном. А в якості опції пропонується автоматична система паркування. Але при цьому ззаду у автомобіля стоять барабанні гальма.

Новий Chevrolet Tracker для Бразилії отримає в своє оснащення 1,0-літровий мотор, який видає 116 к.с. і 131-сильний двигун з робочим об’ємом 1,2 літра. В якості трансмісії пропонується «механіка» або 6-діапазонний «автомат». Повного приводу не буде, крутний момент розподіляється тільки на передні колеса.