Geely готує величезний кросовер Okavango для Європи (Фото)

Китайська автомобільна компанія Geely представила для Європи свій кросовер, відомий в Піднебесній під назвою HaoYue. На глобальний ринок автомобіль приїде з назвою Okavango.

Автобренд вже представив своїм шанувальникам семимісний позашляховик. Як відзначили розробники, для європейського ринку буде збережений екстер’єр транспортного засобу, а ось оснащення салону виявиться абсолютно новим. На батьківщині даний кросовер є найбільшим в модельному ряду і продовжує показувати високі рейтинги по попиту і продажу.

Поки офіційні тизери кросу Okavango не публікувалися, а тому складно судити про зміни збірки для європейських країн. Але вже відомо, що передбачені нові денні ходові вогні і світлодіодна оптика, довжина авто складе близько 4 835 мм, а колісну базу розтягнуть на 2 815 мм.

Geely Okavango повинні оснастити гібридною силовою установкою, розробкою якої інженери займалися у співпраці з маркою Volvo. Під капотом у моторному лінійці передбачений 1,5-літровий дизельний мотор і бензиновий варіант.

Geely HaoYue