Renault оновила популярний Megane (Фото)

Компанія Renault оновила модельний ряд Megane навесні цього року, за винятком чотирьохдверного седана, який залишився без змін. Тепер французький концерн застосував оновлення і до Megane Sedan.

У седана з’явилися світлодіодні фари, з C-подібною головкою і задніми фарами з новими підписами. Красується новий бампер і решітка радіатора з хромованими елементами, а повітряні дефлектори розміщені в передній частині колісних арок для поліпшення аеродинаміки. При погляді збоку єдиними видимими відмінностями є нові колеса (від 16 до 18 дюймів) і підсвічування дверних ручок. Ззаду оновлення обмежуються новим підписом світлодіодних задніх ліхтарів і підробленими накладками на вихлопну систему.

Салон змінився сильніше. Тут є цифрова приладова панель шириною 10,2 дюйма, яка об’єднує GPS-навігацію. Залежно від рівня обробки салону на приладовій панелі також є новий 9,3-дюймовий мультимедійний екран в портретній орієнтації.

У лінійку двигунів доданий трициліндровий бензиновий двигун 1.0 TCe з турбонаддувом потужністю 115 к.с. в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Діапазон також включає 1,3-літрову версію TCe потужністю 140 к.с. в поєднанні з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 7-ступінчастою коробкою передач EDC з подвійним зчепленням.

Єдиний дизельний двигун – 1,5-літровий Blue dCi потужністю 115 к.с. в тандемі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і 7-ступінчастою коробкою передач EDC з подвійним зчепленням. Однак немає згадки про підключаєму гібридну трансмісію E-Tech. Доступний новий трициліндровий двигун потужністю 115 кінських сил 1.0 TCe з турбонаддувом, але немає E-Tech PHEV. Залежно від двигуна доступні чотири режими руху: Eco, Comfort, Sport і MySense.

У Megane Sedan 2021 року з’являться адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, активна система екстреного гальмування з виявленням пішоходів, попередження про перехресний рух ззаду.

Renault продовжить виробництво седана Megane Sedan в Туреччині і з початку 2021 року експортує його майже в 30 країн.