Toyota виводить на український ринок дуже економічний Yaris (Фото)

Бренд Toyota розпочала продажі оновленої модифікації гібридного автомобіля Toyota Yaris Hybrid, де з’явилася нова комплектація Active, яка очікується і на українському ринку. Цю інформацію повідомляє Wheel-news.

Новий Toyota Yaris Hybrid вступає в конкуренцію з популярним Renault Clio E-Tech, обидва автомобілі мають значний попит серед європейців.

Модифікація Active Toyota Yaris Hybrid доступна за ціною від 23 450 євро, що на 1000 євро дешевше, ніж попередня версія цієї моделі.

У комплектацію гібрида Active входить: автоматичний кондиціонер, 9-дюймовий центральний сенсорний екран, аудіосистема з 4 динаміками, бездротова зарядка смартфона, 2 порти USB-C, передній центральний підлокітник, передні електричні склопідйомники, камера заднього виду, адаптивний круїз-контроль, система попередження про перетин смуги руху, система допомоги утримання смуги руху, детектор втоми водія, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні фари, автоматичне освітлення, 15-дюймові сталеві диски з ковпаками.

Toyota Yaris Hybrid також буде доступна в декількох інших комплектаціях, таких як Dynamic, Design, Collection, GR Sport.

Під капотом Toyota Yaris Hybrid буде розташовуватись 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 115 або 130 к.с., який працює в парі з безступінчастою з електронним управлінням коробкою передач (e-CVT). Розхід палива у комбінованому циклі становить 3,1 л на 100 км.