Оновлений Mercedes S-Class на свіжих шпигунських фото

Тестовий прототип оновленого Mercedes S-Class був помічений в процесі відкритих випробувань, пише avtovesti.com.

S-Class W222 був випущений майже три роки тому і концерн Daimler готується провести оновлення флагманського седана в середині виробничого циклу, щоб зберегти його «свіжість» в боротьбі з новим BMW 7-Series і майбутнім Audi A8 (D5). Прототип помічений фотошпигунами приховує свою головну оптику, яка, здається, отримала новий малюнок. Крім того, передній бампер прихований під чорним камуфляжем, вказуючи, що його теж чекають зміни.

У бічній частині ми не помітили ніяких змін, але, швидше за все, Mercedes підготує новий комплект литих дисків і може трохи змінити корпуси бічних дзеркал. Тоді як задня частина практично ідентична поточної версії моделі, ми можемо очікувати невеликі зміни в світлодіодних ліхтарях і бампері, але поки нічого, вартого згадки.

Якщо говорити про салон, відразу помітно зникнення кнопок між двома екранами. Через це можна подумати, що автомобіль отримає один масивний великий екран, але це не так, оскільки оновлений S-Class продовжує використовувати два дисплея. За отриманими фото важко щось стверджувати, але можливо діагональ екранів трохи збільшилася в порівнянні з поточною 12,3-дюймовою.

Рульове колесо приховано через, імовірно, установки нового з 3-спицевим дизайном, який для багатьох людей виглядає більш привабливо. Далі, здається, є новий тачпад, яким, ймовірно, буде легше управляти, переміщаючись по численних опцій, пропонованих мультимедійною системою COMAND.